Syrečkový tataráčik

Syrečkový tataráčik

Ingrediencie

  • 200 g syrečkov
  • 1 šálka kyslej smotany
  • 1 šálka crème fraîche
  • 2 stonky jarnej cibuľky
  • 1 zväzok pažítky
  • 1 lyžička horčica
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • mletá paprika
  • soľ a korenie

Postup

  • Syr nakrájame na malé kocky, jarnú cibuľku a pažítku na tenké krúžky.
  • Zmiešame ho s kyslou smotanou, crème fraîche a horčicou,
  • Pridáme strúčik prelisovaného cesnaku.
  • Dochutíme citrónovou šťavou, paprikou, soľou a korením, dôkladne premiešame a necháme pár hodín odležať v chladničke.
  • Pred podávaním znovu okoreníme podľa chuti.
Syrečkový tatarák s kyslou smotanou si zamilujete.
Zdroj: chefkoch.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.