Vegetariánske čevabčiči z tofu

Vegetariánske čevabčiči z tofu

Patríte medzi zástancov bezmäsých jedál? Naša vegetariánska aj vegánska verzia obľúbených mäsových párčekov je robená presne vám na mieru.

Čo budeme potrebovať

  1. 500 g tofu (nastrúhaného nahrubo)
  2. Červená paprika (nakrájaná nadrobno)
  3. 100 g strúhanky
  4. 2 malé cibule (nakrájané nadrobno)
  5. 3 vajcia
  6. 4 šampiňóny (nakrájané nadrobno)
  7. 1 lyžica údené papriky
  8. Soľ
  9. Korenie
  10. Lyžica petržlenu
  11. Lyžica kokosového oleja

Postup

  1. Všetky potrebné ingrediencie umiestnime do misy
  2. Všetko spolu zamiešame a vypracujeme jednotné cesto
  3. Z cesta potom tvoríme klátiky o veľkosti ukazováka
  4. Potom si rozohrejeme na strednú teplotu panvicu a pridáme kokosový olej
  5. Keď je olej rozpustený, začneme postupne jednotlivé kolíky smažiť
  6. Čevabčiči vyprážame rovnomerne zo všetkých strán, aby boli chrumkavé
Vegetariánska aj vegánska verzia tradičného balkánskeho pokrmu.
Zdroj: biancazapatka.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.