V pár jednoduchých krokoch si doma vytvoríte neskutočne lahodný pokrm, ktorý môžete podávať pri každej príležitosti, pretože ho nebude nikdy dosť.
Čo budeme potrebovať
- 200 g upečeného bôčika
- 50 g bôčikového výpečku
- 80 g cibule (nakrájaná nadrobno)
- 20 ml horčica
- 40 g kyslých uhoriek (najemno nakrájaných)
- Soľ
- Korenie
Postup
- Upečený bôčik nakrájame na malé kúsky
- Tie zmiešame s výpečkom, cibuľou a horčicou
- Všetko spolu zmiešame a roztlačíme vidličkou
- Nadrobno nakrájané kyslé uhorky vmiešame do bôčikovej nátierky
- Nátierku ochutnáme a podľa chuti dosolíme a okoreníme
- Pred podávaním necháme nátierku aspoň 1 hodinu odpočinúť v chladničke, aby sa chute rozležali
- Finálny produkt podávame s čerstvým pečivom alebo čerstvou zeleninou