Nátierka z bravčového bôčika

Nátierka z bravčového bôčika

V pár jednoduchých krokoch si doma vytvoríte neskutočne lahodný pokrm, ktorý môžete podávať pri každej príležitosti, pretože ho nebude nikdy dosť.

Čo budeme potrebovať

  1. 200 g upečeného bôčika
  2. 50 g bôčikového výpečku
  3. 80 g cibule (nakrájaná nadrobno)
  4. 20 ml horčica
  5. 40 g kyslých uhoriek (najemno nakrájaných)
  6. Soľ
  7. Korenie

Postup

  1. Upečený bôčik nakrájame na malé kúsky
  2. Tie zmiešame s výpečkom, cibuľou a horčicou
  3. Všetko spolu zmiešame a roztlačíme vidličkou
  4. Nadrobno nakrájané kyslé uhorky vmiešame do bôčikovej nátierky
  5. Nátierku ochutnáme a podľa chuti dosolíme a okoreníme
  6. Pred podávaním necháme nátierku aspoň 1 hodinu odpočinúť v chladničke, aby sa chute rozležali
  7. Finálny produkt podávame s čerstvým pečivom alebo čerstvou zeleninou
Bravčové pečené tučné mäso s cibuľou a horčicou a chrumkavým pečivom.
Zdroj: olivemagazine.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.