Zelerové hranolky

Zelerové hranolky

Hranolky sú vďačná príloha, ktorú miluje snáď každý. A čo si ich takto pripraviť v zdravšej verzii z zeleru? Je to lahôdka!

Ingrediencie

  • 1 zeler
  • soľ
  • 2 líce olivového oleja

Postup

  1. Zeler olúpte, nakrájajte na plátky a plátky potom na hranolky.
  2. Do misy dáme olivový olej a soľ a zelerové hranolky a všetko premiešajte.
  3. Pečte na papieri na pečenie pri 180 ° C asi 30 min.
  4. Každých desať minút premiešajte, aby sa nepripaľovali.
  5. Doba pečenia môže byť aj kratšia alebo dlhšia.
  6. Jednoducho akonáhle chytí zeler zlatistú farbu, máte zelerové hranolky hotové.
Chrumkavé zeleninové hranolky posypané soľou a čerstvými bylinkami.
www.christopherjamesclark.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.