Pripravte si pangase napríklad v rúre, s trochou cesnaku, citrónovej šťavy a kurkumy. Je to jednoduché a pritom také dobré!
Ingrediencie
- 2 ks filétov pangasius
- 1 strúčik rozotreného cesnaku
- 1 lyžica olivový olej
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- soľ a korenie
- kurkuma
Postup
- Pangase umyte a osušte papierovou utierkou.
- Potrite olivovým olejom, osoľte, okoreňte, pokvapkajte citrónovou šťavou.
- Pridajte cesnak a korenie a nechajte 2 hodiny v chladničke odležať.
- Pangase premiestnite do pekáča vyloženého papierom na pečenie a položte tenkým plátkom masla.
- Pečte na 190 ° C asi 15 – 20 minút.
- Pečený pangasius sa podáva so opekanými zemiakmi, zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.
Inšpirujte sa aj našimi zdravými a chutnými receptami z rybích filiet na 5 spôsobov!