Vyprážaný pangas v syrovom cestíčku

Vyprážaný pangas v syrovom cestíčku

Deti často nechcú jesť rybu, pretože s ňou majú veľa práce, keď vyberajú malé kocky. Táto nevýhoda u pangasia odpadá. Pripravte si ho tentokrát obaľovaného v cestíčku zo syra a petržlenovej vňate, je to lahôdka!

Ingrediencie

  • 600 g pangasia
  • 100 g hladkej múky
  • 150 g najemno nastrúhaného eidamu
  • 2 vajcom
  • 2 dcl mlieka
  • 150 g solamylu
  • 1 hrsť pokosenej petržlenovej vňate
  • soľ a korenie
  • olej na vyprážanie

Postup

  1. Z múky, eidamu, vajec, mlieka, solamylu a pokosenej petržlenovej vňate si pripravte cestíčko.
  2. Filety pangasia osoľte, okoreňte, obaľte v cestíčku a osmažte na rozpálenom oleji dozlatista.
  3. Podávajte so zemiakmi kašou alebo vareným zemiakmi.
Vyprážaná ryba v cestíčku zo syra a petržlenovej vňate, nakrájaná na kúsky.
www.flavorquotient.com

Máme pre vás aj ďalšie delikatesy v podobe luxusných receptov na ryby na grile . Vyskúšajte ich všetky!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.