Na toto farebné jedlo je radosť pozerať, je zdravé, rýchle a ľahké na prípravu. Čo viac si od jedla priať!
Ingrediencie
- 4 filety pangase
- 1 paradajka, nakrájaná na kúsky
- 1 zelená paprika, nakrájaná na kúsky
- 5 kúskov citróna
- 70 gramov olív
- pridajte podľa svojej chuti: bazalku, čierne korenie, rozmarín, koriander
- maslo
- šťava z polovice citróna
Postup
- Na panvici rozpustite trochu masla a vložte doň všetku zeleninu.
- Duste pár minút.
- Zmes odložte bokom.
- Na ďalšiu panvicu položte filety pangasa, posypte korením a zalejte citrónovou šťavou.
- Zalejte ich dusenou zeleninou a citrónom.
- Pečte z jednej strany 5 minút a potom ešte 5 minút z druhej strany.
- Užite si to!