Vyprážané rybie tacos

Vyprážané rybie tacos

Inšpirujte sa týmto delikátnym receptom na tacos zo vyprážaného pangasia, čerstvej zeleniny a lahodného šalátu coleslaw. Užite si rybu zase na trochu iný spôsob!

Ingrediencie

  • 2 filety pangasia
  • soľ a korenie na dochutenie
  • 1 šálka jemne mletej kukuričnej múky
  • 1 vajce
  • 1/4 šálky mlieka
  • 1/2 šálky rastlinného oleja
  • 4 malé tortilly
  • 1/2 lyžice masla (voliteľne)
  • 1/4 šálky červenej papriky, nakrájané na tenké plátky
  • 1/4 šálky sladkej cibule, nakrájané na tenké plátky
  • 1/2 šálky šalátu coleslaw

Postup

  1. Filety osušte a nakrájajte na 5-8 cm prúžky.
  2. Bohato dochutte soľou a korením.
  3. Na hlboký tanier preosejte kukuričnú krupicu a dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  4. V širokej plytkej mise šľahajte vajcia a mlieko, kým sa nespoja.
  5. Prúžky filé namáčajte do vaječnej zmesi z oboch strán a nechajte odkvapkať prebytočnú zmes.
  6. Ľahko filé zatlačte do kukuričnej múky, kým nebude rovnomerne obalené.
  7. Prebytok straste.
  8. Pridajte rastlinný olej do horúcej panvice.
  9. Keď je olej rozpálený, pridajte rybu.
  10. Ak je to nutné, pracujte po dávkach a smažte ryby, kým nebudú dozlatista opečené z oboch strán.
  11. Zložte z ohňa a nechajte odkvapkať na papieri.
  12. Ľahko dochuťte soľou a korením podľa chuti.
  13. Ogrilujte tortilly z oboch strán, kým sa na nich neobjavia zlatohnedé fľaky alebo ich opečte z oboch strán na masle na panvici dozlatista.
  14. Zostavte tacos tak, že na opečené tortilly položíte plátky vyprážané ryby, papriku a cibuľu a položte coleslawom.
  15. Ak chcete, vytlačte na tacos šťavu z limetky.
Vyprážané rybie prúžky servírované na tortillách s čerstvou zeleninou a coleslawom.
www.rastellifoodsgroup.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.