Bravčové mäso z jedného hrnca

Bravčové mäso z jedného hrnca

V jednom hrnci ľahko uvaríme aj bravčové mäso – napríklad z pliecka. Vyskúšajte ho s ryžou, paradajkami a kapustou, je to lahôdka!

Ingrediencie

  • 750 g bravčového pliecka
  • 1 väčšia cibuľa
  • soľ
  • korenie
  • cesnak
  • mletá sladká paprika
  • konzerva celých paradajok
  • 1 hrnček ryže
  • asi 350 g hlávkovej kapusty
  • olej

Postup

  1. Bravčové mäso umyte a nakrájajte na väčšie kocky.
  2. V kastróli na oleji mäso zo všetkých strán opečte.
  3. Potom pridajte paradajky, cesnak, soľ a mletú papriku a podlejte.
  4. Duste do polomäkka.
  5. Pridajte ryžu a nakrájanú kapustu, opäť podlejte a duste do zmäknutia ryže i mäsa.
Plátok bravčového mäsa servírovaný na tanieriku na ryžu s vidličkou.
www.cookscountry.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.