Jednoduchý uhorkovo-reďkovkový šalát

Jednoduchý uhorkovo-reďkovkový šalát

Dokonalá osviežujúca a zdravá príloha ku grilovanému mäsu a rybám, ktorá je jednoduchá a rýchla na prípravu a ku všetkému skvele chutí!

Ingrediencie:

Na šalát:

  • 350 g uhoriek, nakrájaných na tenké plátky
  • 150 g reďkoviek, nakrájaných na tenké plátky
  • 2 lyžice čerstvého kôpru

Na zálievku:

  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • soľ a korenie na dochutenie

Postup

  1. Uhorky a reďkovky umyte a nakrájajte na tenké plátky.
  2. Umiestnite do veľkej misy.
  3. Pridajte kôpor.
  4. Zmiešajte prísady na dresing a dobre premiešajte.
  5. Zálievkou prelejte šalát a dobre premiešajte.
  6. Pred podávaním nechajte marinovať 5-10 minút.
Šalát z uhoriek a reďkoviek servírovaný na tanieri.
www.simply-delicious-food.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.