Kuracie mäso v horčičnej marináde

Kuracie mäso v horčičnej marináde

Kombinácia kuracieho mäsa s horčicou, karí a sójovou omáčkou je neodolateľná! Pripravte si ju spoločne so zemiakmi alebo zemiakovou kašou a hravo si tak vykúzlite lahodný obed či večeru.

Ingrediencie

  • 4 kuracie prsia
  • 5 lyžíc kremžskej horčice
  • 1 lyžica svetlej sójovej omáčky
  • 5 lyžíc oleja
  • 1 lyžica sušeného cesnaku
  • 1 lyžička kari
  • soľ, korenie

Postup

  1. Všetko premiešajte do hladkej marinády a nalejte do uzatvárateľnej nádoby.
  2. Mäso osoľte a vložte do misy s marinádou.
  3. Nechajte odležať v chladničke do druhého dňa.
  4. Pečte v predhriatej rúre pri 175 ºC dozlatista, zhruba 3x podlejte marinádou.
  5. Servírujte so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Plátky kurčaťa s omáčkou z horčice, karí a sójovej omáčky v pekáčiku, podlievané lyžicou.
www.meatloafandmelodrama.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.