Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Hermelín patrí k syrom, ktoré sú grilované veľmi lahodné. Jeho chuť môžete zdôrazniť grilovacím korením.

Ingrediencie

  • 3 hermelíny – podľa počtu stravníkov
  • olej
  • grilovacie korenie
  • 4-5 strúčikov cesnaku – podľa chuti

Postup

  1. Pripravte si marinádu, ktorou budete syr potierať.
  2. Do misky dajte rozotrený cesnak a grilovacie korenie a nalejte asi 1 dl oleja.
  3. Poriadne premiešajte.
  4. Touto zmesou potrite hermelíny, zabaľte ich jednotlivo do alobalu a nechajte aspoň 1,5 hodiny marinovať, aby sa jednotlivé chute do seba prelínali.
  5. Potom prichystajte gril a drevené uhlie, na ktorom naložený hermelín grilujte asi 7 minút z každej strany.
Hermelín z grilu zabalený v alobale, podávaný na doske s opečenou bagetkou.
www.epicurious.com

Čo vyskúšať na grile napríklad aj papriky, baklažány či špargľu? Pre inšpiráciu sme pre vás pripravili 5 skvelých receptov na grilovanú zeleninu . Budete sa oblizovať!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.