Slovenský oštiepok na grile

Slovenský oštiepok na grile

Grilovaný údený oštiepok je skvelým predjedlom, ktoré všetkým zachutí. Jedná sa o tradičný slovenský syr z ovčieho mlieka, ktorý má vynikajúcu chuť a perfektne sa dopĺňa napríklad s brusnicovou omáčkou.

Ingrediencie

  • 4 malé oštiepky
  • brusnicová omáčka

Postup

  1. Rozpáľte gril.
  2. Na gril položte 4 malé oštiepky a grilujte ich z oboch strán do zmäknutia (nie príliš tekutého).
  3. Pokiaľ máte väčší oštiepok, nakrájajte ho na cca 1 cm hrubé plátky a grilujte, kým nebudú prepečené.
  4. Podávajte s domácou alebo kupovanou brusnicovou omáčkou.
Slovenský ovčí syr z grilu servírovaný na tanieriku s špáradlom a brusnicovou omáčkou.
www.thatfoodrecipes.site

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.