Rýchla hrnčeková buchta s pudingom je ideálna, pokiaľ nestíhate alebo si chcete pečenie trochu uľahčiť o vážení surovín.
Ingrediencie
- 2 hrnčeky polohrubej múky
- 1 hrnček krupicového cukru
- 1/2 hrnčeka mlieka
- 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva
- 2 lyžice oleja
- 1ks vajcia
- 1ks vanilkového pudingu v prášku
- 250ml mlieka
- Cukor na osladenie pudingu
Postup
- Najprv z mise zmiešajte múku s kypriacim práškom. Pridajte cukor, vajcia, olej a mlieko.
- Vymiešajte hladké cesto, ktoré nalejte na vysypaný alebo papierom na pečenie vyložený plech.
- Podľa návodu na obale uvarte puding. Varí ho z menšieho množstva mlieka, aby bol hustejšia konzistencia.
- Uvarený a ľahko vychladnutý puding natrite navrch cesta a dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 170 ° C po dobu 35-40 minút.
- Hotovú buchtu nechajte vychladnúť a podávajte.
Musíte určite vyskúšať aj naše recepty na tvarohovú bábovku ! Máme tie najlepšie varianty.