Črepníkové pudingové pokušenie

Črepníkové pudingové pokušenie

Rýchla hrnčeková buchta s pudingom je ideálna, pokiaľ nestíhate alebo si chcete pečenie trochu uľahčiť o vážení surovín.

Ingrediencie

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček krupicového cukru
  • 1/2 hrnčeka mlieka
  • 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva
  • 2 lyžice oleja
  • 1ks vajcia
  • 1ks vanilkového pudingu v prášku
  • 250ml mlieka
  • Cukor na osladenie pudingu

Postup

  • Najprv z mise zmiešajte múku s kypriacim práškom. Pridajte cukor, vajcia, olej a mlieko.
  • Vymiešajte hladké cesto, ktoré nalejte na vysypaný alebo papierom na pečenie vyložený plech.
  • Podľa návodu na obale uvarte puding. Varí ho z menšieho množstva mlieka, aby bol hustejšia konzistencia.
  • Uvarený a ľahko vychladnutý puding natrite navrch cesta a dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 170 ° C po dobu 35-40 minút.
  • Hotovú buchtu nechajte vychladnúť a podávajte.
Črepníkový koláč s pudingovou polevou.
Zdroj: zen.yandex.ru

Musíte určite vyskúšať aj naše recepty na tvarohovú bábovku ! Máme tie najlepšie varianty.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.