Toasty s orestovanou morčacou pečeňou a cibuľkou

Toasty s orestovanou morčacou pečeňou a cibuľkou

Rýchla a jednoduchá večera, ktorá je navyše vynikajúca je splnený sen každej kuchárky. Vyskúšajte tento recept na morčaciu pečeň podávanú na opečených toastoch s karamelizovanou cibuľkou a budete nadšení!

Ingrediencie

  • 500 g morčacej pečene
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 4 cibuľa
  • 4 lyžice masla
  • 1 lyžica rastlinného oleja
  • 1 lyžica cukru
  • 4 cl koňaku
  • 8 plátkov toastového chleba
  • soľ
  • papričky

Postup

  1. Pečeň umyte, osušte a nakrájajte na 8 tenkých plátkov.
  2. Cibuľu olúpte a nakrájajte na prúžky.
  3. Vo veľkej panvici rozohrejte 2 lyžice masla, pridajte cibuľu a restujte, kým nezačne karamelizovať.
  4. Posypte cukrom, potrite koňakom a varte, kým sa koňak neodparí a cibuľa nebude chrumkavá.
  5. Dajte bokom.
  6. Na panvici rozohrejte zvyšné maslo a olej.
  7. Pečeň zaprášte múkou a na stredne miernom ohni 2-4 minúty restujte.
  8. Chleba opečte, položte cibuľou a pečeňou a podávajte.
Morčacia pečeň podávaná na opečených toastoch s karamelizovanou cibuľkou.
www.eatsmarter.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.