Už vás nebaví pečeň pripravovať iba tradične s cibuľkou? Potom budete z tohto receptu nadšení! Cesnak a chilli dodávajú pečeni perfektný pikantný nádych a plnú chuť a vy už ich nebudete chcieť pripravovať inak.
Ingrediencie
- 2 lyžice rastlinného oleja
- 500 g kuracej pečene, nakrájaných a očistených
- 1 lyžica ghí
- 2 strúčiky cesnaku, lisované
- 1/2 – 1 červená chilli paprička, nakrájaná najemno
- šťava z 1/2 citróna
- 3 lyžice čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
- morská soľ a korenie podľa chuti
Postup
- Rozpáľte veľkú panvicu na vysokú teplotu.
- Pridajte olej a kuraciu pečeň a opekajte z oboch strán dozlatista.
- Pridajte ghí, cesnak, chilli a citrón a nechajte ďalšiu minútu alebo dve restovať a potom dochuťte.
- Podávajte posypané čerstvou petržlenovou vňaťou.