Vo chvíli, keď pripravujeme nejaké tie sladkosti a hlavnú rolu hrajú oriešky, máme istotu, že budú chutiť skvele. Výnimkou nie je ani tento recept, kde orechom sekunduje med.
Ingrediencie:
- 3/4 hrnčeka prírodného arašidového masla
- 1/4 hrnčeka medu
- 3/4 hrnčeka sušeného mlieka
- 1 lyžička vanilkového extraktu
- 1/8 lyžičky soli
Postup:
- Do misky dáme med, arašidové maslo, vanilkový extrakt a dôkladne zamiešame.
- Prisypeme sušené mlieko, osolíme a šľaháme, kým sa všetko nespojí.
- Akonáhle je nepečené cesto hotové, odoberáme z neho kúsky cesta a tvarujeme d rovnako veľkých guličiek s priemerom cca 3 – 4 cm.
- Naukladáme do misky alebo na tácku a dáme vychladiť do chladničky.