Ľahké predjedlo, ktoré vaše chuťové bunky pripraví na ďalšie chody.
Ingrediencie:
- 200 g šunky
- 125 ml šľahačky
- 100 g tvarohu
- chren
- soľ, korenie
Postup:
- Vyšľahajte tvaroh, pridajte do neho nastrúhaný chren, množstvo prispôsobte vašim chuťovým preferenciám, soľ a korenie.
- Premiešajte.
- Vyšľahajte dotuha šľahačku a pridajte ju ku chrenovej zmesi.
- Chrenovú penu následne rozotrite po plátkoch šunky a potom plátky opatrne zviňte.
Šunkové rolky s chrenovou penou v rámci štedrovečerného menu podávajte s čerstvým pečivom.
Okrem krúp sa huby dajú zapiecť aj so zemiakmi, cestovinami, pohánkou či ryžou. Vyskúšajte naše recepty na zapekané huby .