Buchta z čokolády Margot

Buchta z čokolády Margot

Pokiaľ milujete sladkú tyčinku z kokosu alebo Margotku, je táto čokoládová buchta pre vás tou pravou!

Ingrediencie

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček cukru krupica
  • 2ks vajec
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 balíček kypriaceho prášku
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 tyčinka margot
  • 1 čokoláda na varenie

Postup

  • V mise zmiešajte preosiatu múku s kypriacim práškom.
  • V menšej mise vyšľahajte vajcia s cukrom a vanilkovým cukrom. Prilejte olej a suroviny zmiešajte s múkou a kypriacim práškom.
  • Nakoniec pridajte nastrúhanú margot tyčinku a vzniknuté cesto nalejte na vymastený a vysypaný plech.
  • Pečte pri 170 ° C po dobu 15-20 minút.
  • Medzitým si rozohrejte čokoládu na varenie.
  • Po upečení nechajte piškótu vychladnúť. Na vychladenú buchtu naneste rozohriatu čokoládu, nechajte stuhnúť a podávajte.
Kokosová buchta na spôsob margot tyčinky.
Zdroj: mnamky-recepty.webnovinky.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.