Lahodné burizónovo-čokoládové hrudky

Lahodné burizónovo-čokoládové hrudky

Veľmi rýchle a ľahké pečivo, ktoré navyše môžete konzumovať ihneď po vybratí z mrazničky, nie je potrebné ho rozmrazovať.

Ingrediencie:

  • 200 g burizónov
  • 400 g práškového cukru
  • 250 g kokosového oleja
  • 3 vajcia
  • 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
  • 3 PL silnej kávy
  • 5 PL nesladeného kakaového prášku

Postup:

  1. Najprv pomocou mixéra zmiešajte vajcia a práškový cukor.
  2. Rozpustite kokosový olej, kým nebude tekutý. Než ho pridáte do vaječnej zmesi, nechajte ho zľahka vychladnúť.
  3. Pridajte vanilkový extrakt, kávu a nesladený kakaový prášok. Všetko premiešajte a potom opatrne vmiešajte burizóny.
  4. Zo zmesi vytvarujte hrudky a nechajte ich vychladnúť na plechu s papierom na pečenie.
  5. Toto burizonové pečivo skladujte v chladničke alebo v mrazničke.
Vianočné burizónovo-čokoládové hrudky.
zdroj: gingerwithspice.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.