Sadlové pečivo so smotanou

Sadlové pečivo so smotanou

Prinášame vám naozaj bleskurýchly recept, ktorý robievali už naše babičky. Stačia vám na to 3 suroviny a postup je tiež veľmi jednoduchý. Inšpirujte sa!

Ingrediencie

  • 300-320g hladkej múky
  • 250g sadla
  • 250ml smotany na šľahanie (33%)
  • Múčkový cukor na obalenie

Postup

  • V mise zmiešajte múku so zmäknutou masťou a prilejte smotanu. Vypracujte cesto, vyvaľkajte a vykrajujte tvary.
  • Pri pečení cesto nadobudne, robte preto menšie kúsky.
  • Pečte pri 180 ° C asi 10 minút a ešte teplé obaľujte v práškovom cukre.
Cukrové kolieska so šľahačkou a masťou.
Zdroj: crazyforcrust.com

K Vianociam neodmysliteľne patrí vôňa a zdobenie perníčkov. Máme pre vás 5 receptov na medové perníčky , ktoré sú po upečení ihneď mäkké!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.