Zelenina na ihle ako skvelá príloha

Zelenina na ihle ako skvelá príloha

Tento pokrm môžete konzumovať buď samostatne, alebo ako nevšednú prílohu napríklad ku grilovanému mäsu.

Ingrediencie

  • 1 kukurica
  • 1 cuketa
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibuľa
  • 125 g šampiňónov
  • 2 PL olivového oleja
  • soľ, korenie

Postup

  1. Všetku zelinu a šampiňóny umyte a nakrájajte na plátky.
  2. V miske následne takto pripravené ingrediencie zmiešajte s olivovým olejom, soľou a čiernym korením.
  3. Napichajte striedavo jednotlivé ingrediencie na špajľu či ihlu.
  4. Pečte v rúre predhriatej na 180 ° C alebo na grile približne 15 minút, než budú všetky súčasti ražniči mäkké.
Zeleninový variant pokrmu na ihle z cukety, papriky, šampiňónov, kukurice a cibule
zdroj: foodiecrush.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.