Medovo-horčičná marináda

Medovo-horčičná marináda

Pokiaľ si potrpíte na jemnejšiu chuť mäsa s decentným koreneným nádychom, rozhodne siahnite po tejto masovej marináde s medovým základom.

Ingrediencie

  • 1/3 šálky dijonskej horčice
  • 1/4 šálky medu
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica jablčného octu
  • 1 čajová lyžička papriky
  • 3/4 čajovej lyžičky soli
  • 1/2 čajovej lyžičky mletého cesnaku (alebo 2 strúčiky čerstvého)
  • 1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia

Postup

  • Najprv zmiešajte horčicu s medom. Pridajte olivový olej a jablkový ocot.
  • Potom pridajte mletú papriku, soľ, mletý cesnak a nakoniec mleté ​​korenie.
  • Všetko premiešajte, zmiešajte s mäsom a dajte marinovať do chladničky aspoň na 2 hodiny.
Horčicová marináda s medom na mäso na gril.
Zdroj: mypocketkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.