Pikantná barbecue marináda na rebrá

Pikantná barbecue marináda na rebrá

Ak máte radi pikantné omáčky, táto marináda je práve pre vás. Barbecue s pikantným nádychom vaše grilovanie premení na umelecké dielo.

Ingrediencie

  • ½ hrnčeka olivového oleja
  • ¼ hrnčeka jablčného octu
  • 3 lyžice worcesterskej omáčky
  • 2 lyžice hot chilli omáčky
  • Hrsť sušenej či čerstvej bazalky
  • 1 lyžica mletého korenia
  • 1 lyžica mletej papriky
  • 1 lyžica cibuľového prášku
  • 1 lyžica cesnaku v prášku
  • 1 čajová lyžička soli
  • 1 lyžička čierneho korenia

Postup

  • Všetky suroviny zmiešajte a dôkladne premiešajte.
  • Pokiaľ máte radšej menej pikantné, namiesto chilli omáčky použite kečup.
  • Hotovú marinádu použite na naloženie akéhokoľvek mäsa.
  • Naložené mäso nechajte v chladničke marinovať aspoň 2 hodiny, najlepšie do druhého dňa.
Naložené mäso v pikantnej barbecue omáčke.
Zdroj: chilipeppermadness.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.