Pizza Marinara

Pizza Marinara

Názov je údajne odvodený od námorníkov, ktorí tento pokrm priviezli do Neapola. Jedná sa o jeden z najstarších receptov, ktorý obsahuje paradajky, cesnak a bazalku .

Ingrediencie

  • 5 veľkých paradajok (ošúpaných)
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 500 g mozzarelly
  • 10 ks ančovičiek
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • soľ
  • oregano

Postup

  • Paradajky zľahka poduste na oleji.
  • Potom nimi posypte 2 pripravené cestá.
  • Pridajte, nadrobno nasekaný, cesnak a ančovičky.
  • Pečte v predhriatej rúre asi 7 minút.
  • Potom pridajte syr a pečte do jeho zozlatnutia.

Marianna s mozzarellou a lístkami čerstvej bazalky.
zdroj: delicious.com.au

V kuchyni je možné používať nielen oregano alebo bazalku. Preskúmajte aj ďalšie kúzelné bylinkové recepty .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.