Nebaví vás siahodlhé prípravy v kuchyni? Potom vyskúšajte tento super jednoduchý recept, ktorý je hotový za pár minút.
Ingrediencie
- 1 balenie lístkového cesta (zakúpite v potravinách)
- 1 šálka paradajkovej passaty
- 1,5 šálky mozzarelly (nastrúhané)
- 1 šálka nakrájaných feferónik
- 2 polievkové lyžice nastrúhaného parmezánu
Postup
- Predhrejte rúru na 200 °C.
- Na plech, vyložený papierom na pečenie, dajte lístkové cesto a prepichajte ho vidličkou. Cesto vložte do rúry a pečte ho 10 minút.
- Potom ho vyberte a potrite passatou. Následne rovnomerne rozprestrite mozzarellu a feferónky. Posypte parmezánom a dajte, na 5 minút, znova piecť do rúry.
- Toto rýchle cesto na pizzu vyjde až na 8 porcií a skvele chutí teplé aj na studeno.