Holandský sekaný rezeň z bôčika

Holandský sekaný rezeň z bôčika

Kde kto by povedal, že z bôčika sú mleté rezne na holandský spôsob jednoducho najchutnejšie. A nemôžeme to poprieť.

INGREDIENCIA

  • 750 g bravčového bôčika (pre diétnejšiu verziu môže byť aj pliecko)
  • 375 ml mlieka
  • 300 g eidamu
  • petržlenová vňať
  • korenie
  • soľ

Na obalenie:

  • vajcia
  • strúhanka
  • olej na vyprážanie

POSTUP

  • Mäso si pomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme k nemu mlieko, nasekanú petržlenovú vňať a nastrúhaný syr.
  • Necháme v chladničke odležať ideálne do druhého dňa.
  • Druhý deň tvarujeme rezne, ktoré ešte obalíme v osolenom vajci av strúhanke
  • Vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán po dobu 6-8 minút.
Vyprážaný bravčový rezeň z mletého bôčika.
dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.