Rezne z patizónu v kukuričnom cestíčku

Rezne z patizónu v kukuričnom cestíčku

Klasikou, ktorá rozhodne neomrzí, je rozhodne rezeň. Či už sa na tanieri objavia v akejkoľvek podobe, rozhodne nesklame.

INGREDIENCIA

  • na kolieska nakrájaný patizón (s hrúbkou asi 1 cm)
  • soľ
  • korenie
  • cesnak
  • vajcia
  • hladká múka
  • drvené kukuričné lupienky

POSTUP

  • Patizón si osolíme, okoreníme.
  • Nachystáme si trojobal.
  • Vajcia si rozmiešame, pridáme soľ a pretlačený cesnak.
  • Rezne obaľujeme v múke, potom vo vajci a nakoniec v kukuričnej strúhanke.
  • Vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
  • Podávame so zemiakovou kašou a obľúbený dipom.
Vyprážané patizónové rezne.
delishbly.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.