Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Úžasne svieži recept na cheesecake s jahodami.

INGREDIENCIA:

  • 375 g grahamových oblátkov
  • ½ hrnčeka rozpusteného masla
  • 450 g jahôd
  • 1 lyžica vody
  • 1 balíček želatíny (7g)
  • 750 g krémového syra
  • 180 g práškového cukru
  • 2 lyžičky vanilkového cukru
  • ½ hrnčeka vychladenej smotany na šľahanie

POSTUP:

  • Do tortovej formy (ideálne s priemerom 22 cm) si dajte papier na pečenie.
  • Oblátky rozdrobte, zmiešajte s maslom a korpus pekne stlačte na dno formy.
  • Do misky si dajte lyžicu vody a poprášte ju želatínou, nechajte sadnúť.
  • V mixéri si rozmixujte jahody.
  • Pomocou šľahača vyšľahajte syr do krémova, pridajte cukor, jahodové pyré, vanilku a šľahajte dohladka.
  • Pridajte šľahačku a šľahajte ďalších 5 minút do tuhého nadýchaného krému.
  • Medzitým si dajte rozohriať želatínu, a potom ju môžete pridať do hotovej zmesi.
  • Všetko dôkladne premiešajte a naneste na korpus.
  • Dajte do chladničky na 5-6 hodín stuhnúť.
Cheesecake s jahodovou príchuťou z čerstvých jahôd.
womanandhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.