Studená chrenová omáčka

Studená chrenová omáčka

Omáčka alebo dip z kyslej smotany sa hodí k mäsu. Podávať ho môžete ale aj so zeleninou.

INGREDIENCIA:

  • 230 g kyslej smotany
  • 56 g nastrúhaného chrenu
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • 1 lyžička červeného vínneho octu (alebo iného)
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička korenia
  • 1 lyžička kajenského korenia
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • kvapka worcestru

POSTUP:

  • Ingrediencie stačí zmiešať a dať vychladiť.
Studená chrenová omáčka s kyslou smotanou z čerstvého chrenu.
iwashyoudry.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.