Chrenová omáčka z krenexu s ríbezľami

Chrenová omáčka z krenexu s ríbezľami

Pikantná chuť chrenu je vyvážená vďaka ríbezlí. Pridáva vábnu sladkokyslosť. Ochutnajte!

INGREDIENCIA:

  • 20 g masla
  • 2 lyžice múky
  • 4 hrnčeky vývaru podľa vlastnej voľby
  • 2 lyžice ríbezlí
  • ½ lyžičky soli
  • korenie
  • 3-4 lyžice čerstvého nastrúhaného alebo sterilizovaného chrenu
  • 1 polievková lyžica octu
  • 2 lyžice cukru

POSTUP:

  • Z masla a múky si urobte zápražku.
  • Podlejte vývarom a miešajte.
  • Varte 10-15 minút, osoľte, okoreňte a odstavte.
  • Pridajte chren, ocot a premiešajte.
  • Nakoniec odovzdajte ríbezle.
Chrenová omáčka s ríbezľami je ešte o level lepšia.
twitter.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.