Hovädzí steak z teplovzdušnej fritézy

Hovädzí steak z teplovzdušnej fritézy

Hovädzie flak mäsa. To stojí za to. Je plný bielkovín a železa.

Ingrediencie:

  • 4 lyžice zmäknutého masla
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžičky čerstvo nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 lyžička čerstvo nasekané pažítky
  • 1 lyžička čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1 lyžička čerstvo nasekaného tymiánu
  • 1 kg hovädzieho vysokého roštenca
  • soľ
  • korenie

Postup:

  • V mise si zmiešajte maslo s bylinkami a zabaľte do potravinovej fólie. Hotové bylinkové maslo si dajte vychladiť do chladničky na 20 minút.
  • Steak si z oboch strán nasoľte a okoreňte.
  • Dajte ho smažiť do teplovzdušnej fritézy pri 200 ° C na dobu 12-14 minút (ak si prajete medium, pre raw samozrejme zvoľte dobu kratšiu).
  • V polovici doby steak otočte, aby sa rovnomerne prepiekol.
  • Nakoniec potrite bylinkovým maslom a môžete podávať.
hovädzí steak
cookinglight.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.