Pečená kačica z pomalého hrnca

Pečená kačica z pomalého hrnca

Či už čakáte návštevu, alebo si chcete pripraviť výborný obed, potom pomaly pečená kačica uspokojí všetku požiadavku. Akú prílohu zvolíte, je čisto na vás.

Ingrediencie:

  • 1 a ½ kg kačice
  • 2 pomaranče
  • 1 cibuľa
  • 3 vetvičky rozmarínu
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžica pyré zo zázvoru
  • 90 g hnedého cukru
  • 150 ml medu

Postup:

  • Zo sójovej omáčky, medu, zázvoru, cukru a medu si urobte marinádu.
  • Cibuľu nakrájate na veľké kocky, dajte ich do pomalého hrnca.
  • Taktiež si nakrájate pomaranče a dajte na cibuľu, na ňu potom kačicu.
  • Potrite ju marinádou a dajte variť na nízky stupeň.
  • Varte asi 8 hodín.
A Simple Slow Cooker Duck, with Orange and Ginger
kačica pripravená v pomalom hrnci
pinterest.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.