Mäsová zmes na hrianky

Mäsová zmes na hrianky

Toasty je výborné doplniť pikantnou mäsovou zmesou, ktorú si môžeme vyrobiť do zásoby napríklad na zimu.

Čo budeme potrebovať

  • 500 g chudého bravčového bôčika
  • 250 g cibule
  • 500 g paprík
  • 500 g paradajok
  • 1 menšia palička cesnaku
  • 1 menšia feferónka
  • soľ
  • mleté korenie
  • mletá pálivá paprika

Postup

  1. Do papiňáka dáme variť bôčik s prídavkom feferónky.
  2. Papriky, paradajky, cibuľu a cesnak očistíme, všetko nakrájame a osolíme a dáme variť domäkka.
  3. Ak je mäso a zelenina mäkké, všetko pomelieme spoločne na mäsovom mlynčeku na pastu.
  4. Potom do nej pridáme korenie – korenie a papriku a ešte prípadne dosolíme.
  5. Naplníme do pohárov a sterilizujeme po dobu 1 a štvrť hodiny

Hrianky a toasty podávame vždy horúce, ihneď po príprave, pretože len tak sú chrumkavé a dobré. Pre lepší vzhľad aj chuť ich môžeme dozdobiť surovou zeleninou.

Krémová zmes na hrianky s kyslou uhorkou.
Zdroj: simplywhisked.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.