Rumové gule s medom

Rumové gule s medom

Pokiaľ sa vám vyššie uvedený recept na talianske netradičné gule nepozdávajú, urobte si klasické rumové gule s medom. Pravdepodobne sa pýtate, kedy robiť rumové guličky. Ideálne je začať tri týždne pred Vianocami, aby sa gule dobre odležali.

INGREDIENCIA

  • 2 a 1/2 hrnčeka drvených vanilkových oblátkov
  • 1 mleté ​​pekanové orechy
  • 1 hrnček cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • 1/4 hrnčeka rumu
  • 3 lyžice medu
  • 2 lyžice vody

POSTUP

  1. Zmiešajte oblátky, pekanové orechy, cukor a kakao.
  2. V miske zvlášť zmiešajte rum, med a vodu, a potom tieto mokré suroviny pridajte medzi oblátky, pekanové orechy, cukor a kakao.
  3. Vypracujte pevné cesto, z ktorého potom robte menšie guličky.
  4. Rumové gule obaľte v cukre, kokose či kakau.
  5. Nechajte toto medové vianočné pečivo odležať aspoň tie tri týždne, aby dostalo tú správnu chuť.
Škatuľa medových guličiek s rumom.
www.tasteofhome.com

Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie vstavaných rúr . Kto vyhral v našom teste?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.