Plnený hermelín hruškami, brusnicami a slaninou

Plnený hermelín hruškami, brusnicami a slaninou

Tento recept na hermelín je nutnosťou pri každej oslave!

Čo budeme potrebovať

  • 100 g hrušiek, nakrájaných na kocky
  • 1 lyžica sušených brusníc
  • 15 g cukru
  • 30 g slaniny
  • 125 g hermelínu (koliesko)

Postup

  • V hrnci zmiešajte na kocky nakrájané hrušky, brusnice a cukor.
  • Pridajte ¼ šálky vody a varte na miernu teplotu, kým hrušky nezmäknú a sirup trochu nezhustne.
  • Slaninu opečte, kým nie je chrumkavá.
  • Hermelínu odrežte jeho hornú časť.
  • Hermelín vydlabajte a syr zmiešajte s hruškovou zmesou a vložte späť do vydlabaného hermelínu.
  • Hermelín zabaľte do alobalu a vložte na 6-10 minút do rúry na 180 ° C, kým nezmäkne.
  • Podávajte s pečivom alebo krekry.

Radi by ste si zaobstarali naozaj kvalitnú panvičku na indukciu ? Mrknite na našu recenziu.

Plnený v rúre pečený hermelín.
Zdroj: marthastewart.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.