Tento recept na hermelín je nutnosťou pri každej oslave!
Čo budeme potrebovať
- 100 g hrušiek, nakrájaných na kocky
- 1 lyžica sušených brusníc
- 15 g cukru
- 30 g slaniny
- 125 g hermelínu (koliesko)
Postup
- V hrnci zmiešajte na kocky nakrájané hrušky, brusnice a cukor.
- Pridajte ¼ šálky vody a varte na miernu teplotu, kým hrušky nezmäknú a sirup trochu nezhustne.
- Slaninu opečte, kým nie je chrumkavá.
- Hermelínu odrežte jeho hornú časť.
- Hermelín vydlabajte a syr zmiešajte s hruškovou zmesou a vložte späť do vydlabaného hermelínu.
- Hermelín zabaľte do alobalu a vložte na 6-10 minút do rúry na 180 ° C, kým nezmäkne.
- Podávajte s pečivom alebo krekry.
Radi by ste si zaobstarali naozaj kvalitnú panvičku na indukciu ? Mrknite na našu recenziu.