Chuť tuniaka je v tejto hustej a krémovej nátierke z ryby veľmi jemná. Je skvelá na slaných sušienkach alebo mrkvových a zelerových tyčinkách, plnená v paradajkách alebo používaná na sendvič.
Čo budeme potrebovať
- 250 g smotanového syra
- 60 g na tenké plátky nakrájanej jarnej cibuľky
- 30 g majonézy
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 3/4 lyžičky kari
- soľ
- 200 g tuniaka, odkvapkaného
- Hrianky, sušienky, toast
Postup
- Vo veľkej mise zmiešajte prvých 6 ingrediencií.
- Vmiešame tuniaka.
- Podávajte s pečivom, podľa svojho výberu (alebo zeleninou).
Hrianky nemusia byť len vyprážané na oleji, ale môžete si ich pripraviť aj „nasucho.“ Stačí pečivo vložiť do hriankovača. Ak ich zbožňujete a chceli by ste ich pripravovať o niečo zdravšie, určite vás zaujme veľký test hriankovačov .