Na zelenine si môžete naozaj pochutnať, keď ju s rôznymi náplňami zabalíte do tortilly. Môže slúžiť aj ako menej tradičné pohostenie pre návštevy.
Čo budeme potrebovať
- 250 g syra typu Gervais, Lučina
- 3 lyžice majonézy
- 1 biely jogurt
- 1 lyžica jemne sekaného kôpru
- 3 šálky jemne nakrájanej zeleniny ako brokolica, karfiol, mrkva alebo zelenej papriky
- 1 šálka strúhaného syra typu Čedar
- soľ a korenie
- 8 tortill
Postup
- V mise zmiešame dohromady syr, majonézu, jogurt, kôpor, soľ a korenie.
- Zmesou natrieme tortilly, posypeme zeleninou a strúhaným syrom.
- Tortillu zmotáme, zabalíme a utiahneme.
- Necháme v chladničke vychladiť 2 hodiny.
- Pred servírovaním rozkrojíme tortillu na niekoľko rovnakých častí.