Veľkonočné jahňacie rebrá na mede

Veľkonočné jahňacie rebrá na mede

Vyskúšajte aj ďalší recept na jahňacie rebierka, tentoraz pečené v marináde z medu, cesnaku a cibule. Zaručene si pochutnáte!

INGREDIENCIA

  • 1 kg jahňacích rebier
  • olej
  • 2 cesnak
  • 2 lyžice medu
  • 2 ks cibule
  • 2 ks bobkový list
  • 4 ks nové korenie
  • 2 ks klinčeky
  • soľ a korenie mleté
  • 2 lyžičky pálivej papriky

POSTUP

  • Rebierka rozrežeme na časti, osolíme, okoreníme.
  • Do misy s vekom nalejeme olej, med, pridáme nastrúhaný cesnak a cibuľu pokrájanú na štvrťky a rozobranú na dieliky.
  • Pridáme zvyšné korenie, starostlivo premiešame, prikryjeme vekom a necháme marinovať aspoň 3 hodiny.
  • Potom dáme do pekáča aj s marinádou podlejeme trochou vody a pečieme dozlatista.
Pečené rebierka z jahňacieho v marináde.
www.howtobbqright.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.