Bagel s údeným lososom

Bagel s údeným lososom

Chrumkavý sezamový bagel doplnený údeným lososom a sviežou nátierkou s kôprom a sušenými paradajkami je úplná delikatesa!

INGREDIENCIA

  • 120 g čerstvého smotanového syra typu Lučina
  • 1–2 lyžice hustého bieleho jogurtu
  • 1–2 lyžičky citrónovej šťavy
  • 1–2 lyžičky nasekaného kôpru + celé vetvičky na ozdobenie soľ
  • 1–2 lyžičky pažítky, nasekané
  • 2 bagely sypané sezamom
  • 200 g plátkov údeného lososa
  • 80 g sušených paradajok, nasekané

POSTUP

  1. Syr premiešame s bielym jogurtom, kôprom a pažítkou.
  2. Podľa chuti osolíme a ochutíme citrónovou šťavou.
  3. Bagel pozdĺžne rozrežeme a opečieme (v sendvičovači, na panvici alebo v rúre pod grilom).
  4. Spodný diel bagelu vždy potrieme nátierkou, naň kladieme nakrájané sušené paradajky, prikryjeme plátkami údeného lososa a ozdobíme kôprom.
Pečivo obložené jogurtovo-syrovou zmesou, sušenými paradajkami a údeným lososom, ozdobené čerstvými bylinkami.
www.myemeraldkitchen.ie

Máme pre vás tiež 6 skvelých receptov na domáce bagetky . Pochutnáte si!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.