Chrumkavý sezamový bagel doplnený údeným lososom a sviežou nátierkou s kôprom a sušenými paradajkami je úplná delikatesa!
INGREDIENCIA
- 120 g čerstvého smotanového syra typu Lučina
- 1–2 lyžice hustého bieleho jogurtu
- 1–2 lyžičky citrónovej šťavy
- 1–2 lyžičky nasekaného kôpru + celé vetvičky na ozdobenie soľ
- 1–2 lyžičky pažítky, nasekané
- 2 bagely sypané sezamom
- 200 g plátkov údeného lososa
- 80 g sušených paradajok, nasekané
POSTUP
- Syr premiešame s bielym jogurtom, kôprom a pažítkou.
- Podľa chuti osolíme a ochutíme citrónovou šťavou.
- Bagel pozdĺžne rozrežeme a opečieme (v sendvičovači, na panvici alebo v rúre pod grilom).
- Spodný diel bagelu vždy potrieme nátierkou, naň kladieme nakrájané sušené paradajky, prikryjeme plátkami údeného lososa a ozdobíme kôprom.
Máme pre vás tiež 6 skvelých receptov na domáce bagetky . Pochutnáte si!