Nie je nič lepšie ako mäso pripravované na pive! A čo potom tento recept na králika duseného v omáčke z piva a javorového sirupu. To jednoducho musíte vyskúšať!
INGREDIENCIA
- 4 králičie stehná
- 1/4 šálky (55 g) masla
- 10 jarných cibuliek, nakrájaných
- 340 ml svetlého piva (pale ale)
- 280 ml kuracieho vývaru
- 2 lyžice (30 ml) javorového sirupu
POSTUP
- Vo veľkej panvici alebo hrnci na strednom plameni orestujte králičie stehienka na masle.
- Pridajte jarnú cibuľku a dôkladne premiešajte.
- Pridajte pivo, vývar a javorový sirup.
- Priveďte do varu.
- Prikryte a varte na strednom plameni hodinu a pol alebo kým mäso nezmäkne.
- Dochuťte soľou a korením.
- Podávajte s cestovinami.