Ako na tatrankový krém?

Ako na tatrankový krém?

Z tatraniek nemusíte len tvoriť guličky, dajú sa použiť aj na výrobu lahodného krému, ktorým môžete plniť alebo zdobiť. Ozdobte s ním napríklad tieto mäkučké muffiny alebo tieto cupcakes .

Čo budeme potrebovať

  1. 250 ml mlieka
  2. 2 lyžice polohrubej múky
  3. 200 g masla
  4. 2 lyžice Nutelly
  5. 2 lyžice práškového cukru
  6. 2 Tatranky s lieskoorieškovou náplňou

Postup

  1. Z mlieka a múky si uvaríme kašu
  2. Za občasného miešania ju potom necháme vychladnúť
  3. Maslo a cukor vyšľahajte do bieleho krému a postupne po lyžiciach zašľahávame vychladenú kašu a Nutellu
  4. Tatranky si najemno nadrvíme a pridáme ich ku krému a len dôkladne vmiešame
Krém z najlepších oblátok s lieskovým orieškom.
Zdroj: zoebakes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.