Bulky plnené langustím mäsom

Bulky plnené langustím mäsom

Jednoducho orestujte mäsité chvosty na kúsku masla a kapary, a potom ich pridajte do maslom natretých a opečených hrčiek. Ak ste milovníkom morských kôrovcov alebo len chcete vyskúšať niečo nové na večeru, všetky recepty s langustou si jednoducho zamilujte a stanú sa bežnou súčasťou vášho jedálnička.

Čo budeme potrebovať

  1. 340 g langustích chvostov
  2. ½ lyžičky soli
  3. 6 lyžíc masla (mäkkého)
  4. 4 bagetky (hrčky na párok v rožku)
  5. Lyžica čerstvé pažítky (jemne nakrájané)
  6. Lyžička citrónovej šťavy
  7. Lyžička kapary (odkvapkané)
  8. Kolieska citróna (na podávanie)

Postup

  1. Chvosty z langusty si cez noc necháme rozmraziť (ak používame mrazené)
  2. Potom ich dobre scedíme a osušíme
  3. Rozpálime si veľkú panvicu na stredne vysokú teplotu
  4. Každú hrčku alebo bagetku si rozrežeme a premažeme maslom
  5. Bagetky potom dáme na panvicu a opekáme asi 3–4 minúty, z každej strany
  6. Bagetky dáme bokom, aby mierne vychladli
  7. V rovnakej panvici roztopíme ďalšie 2 polievkové lyžice maslo
  8. Pridáme citrónovú šťavu a kapary
  9. Vyprážame 2 až 3 minúty, kým kapary nezačnú prskať
  10. Pridáme langusty a varíme, kým sa neprehrejú
  11. Zmes v panvici premiešame, tak aby sa langusty obalili v masle
  12. Zostávajúce 2 polievkové lyžice masla si rozpustíme v mikrovlnnej rúre a dáme bokom
  13. Zmes z lángustov rovnomerne naložíme do hrčiek a pokvapkáme ich zvyšným rozpusteným maslom

K tomuto receptu na languste v hrčkach sa najlepšie hodí dokonalý šalát. A tá najlepšia voľba je tento coleslaw , ktorý celý pokrm krásne doplní.

Nadýchané bulk na hot dog s jemným mäsom z langusty a zeleninovým šalátom.
Zdroj: foodiecrush.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.