Zmes na toast

Zmes na toast

Kotrč si môžete pripraviť na mnoho spôsobov, avšak tento recept vás nadchne svojou jednoduchosťou a napriek tomu vynikajúcou chuťou.

Ingrediencie:

  • 1 čerstvý kotrč
  • 2 strúčiky cesnaku nakrájané na plátky
  • 2 lyžičky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 lyžička olivového oleja
  • Soľ podľa chuti
  • Štipka mletého čerstvého korenia

Postup:

  • Začneme dôkladným vyčistením huby. Odstránime všetky nečistoty a ponoríme ju do misky s vodou, prepláchneme ešte pod tečúcou vodou.
  • Potom rozlámeme na časti, misku napustíme čistú vodu a kotrč znova pretrieme, aby bol skutočne úplne čistý.
  • Na strednú teplotu rozohrejeme olivový olej, pridáme cesnak a necháme zhruba 1 minútu restovať.
  • Prihodíme kotrč a za stáleho miešania 2 minúty restujeme. Potom prisypeme petržlen a znížime teplotu.
  • Necháme variť, kým sa huby neorestujú. Dochutíme soľou a korením.
  • Potom už len stačí nakrájať chlieb a zmes naň nandať.

Tip: Túto zmes môžeme pridať do cestovinových šalátov, alebo s ňou ochutiť ryžu.

Jednoduchá kotrčová zmes na čerstvý toast či chlieb.
Zdroj: https://wakeupandeat.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.