Veľmi rýchla, jednoduchá a chutná nátierka, ktorú bude mať pripravenú v priebehu niekoľkých málo minút.
Ingrediencie:
- 125 g bryndze
- 200 g tvarohu
- 60 g masla
- 40 g cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 1/2 čajovej lyžičky sladkej červenej papriky
- soľ, korenie
- čerstvá petržlenová vňať na ozdobu
Postup:
- Olúpte cibuľu a cesnak.
- Cesnak následne prelisujte, cibuľu nakrájajte nadrobno.
- Zmäknuté maslo vyšľahajte dohladka.
- Pridajte bryndzu a tvaroh.
- Premiešajte a pridajte aj zvyšok ingrediencií, teda cibuľu, cesnak a sladkú papriku.
- Dochuťte soľou a korením.
Nátierku servírujte najlepšie na ražnom pečive ozdobenú čerstvou petržlenovou vňaťou.
Recepty na bryndzovú nátierku nie sú jedinou možnosťou, ako túto zdravú surovinu do nášho jedálnička zaradiť. Vyskúšajte aj naše recepty na pravé halušky .