Pri zdobení nátierky môžete popustiť uzdu vašej fantázii a vytvoriť z pažítky a červenej papriky zaujímavé obrázky.
Ingrediencie:
- 125 g bryndze
- 60 g tvarohu
- 30 g masla
- 1 šalotka
- 1/2 čajovej lyžičky drvenej rasce
- čerstvá pažítka a červená paprika na ozdobu
Postup:
- V miske najprv vymiešajte dohladka zmäknuté maslo, tvaroh a bryndzu.
- Olúpte šalotku a nakrájajte ju na drobné kocky.
- Pridajte šalotku spoločne s korením do nátierkovej zmesi.
- Dôkladne premiešajte a vložte na chvíľku do chladničky.
Pažítku a kúsky červenej papriky môžete pred podávaním primiešať priamo do bryndzovej nátierky alebo s nimi môžete na pečive vytvoriť rozmanité obrázky.