Tento recept obsahuje menšie množstvo majonézy, lepšie tak vynikne chuť jednotlivých ingrediencií.
Ingrediencie:
- 200 g parížskej salámy
- 3 nakladané uhorky
- 1/2 cibule
- 2 PL sterilizovaného hrášku
- 3-4 PL majonézy
- 1 PL láku z uhoriek
- soľ, korenie podľa chuti
- čerstvá petržlenová vňať na ozdobu
Postup:
- Parížsky salámu spoločne s nakladanými uhorkami nakrájajte na tenké prúžky.
- Olúpte cibuľu a nakrájajte ju na kocky.
- Salámu, cibuľu, uhorku a hrášok vložte do misy a premiešajte.
- Pridajte majonézu, rôsol z uhoriek a dôkladne premiešajte.
- Ochutnajte av prípade potreby dochuťte soľou či čiernym korením.
- Dajte aspoň na hodinu hotový šalát vychladiť do chladničky.
- Na záver ozdobte petržlenovou vňaťou.
Nemecký Fleischsalat podávajte s čerstvým pečivom.