Vegánske špagety aglio olio s hubami

Vegánske špagety aglio olio s hubami

Cestoviny s hubami – jednoduché a neuveriteľne chutné a sýte jedlo, ktoré pripravíte od základu iba za 40 minút. Najlepšie zo všetkého je, že je navyše aj vegánsky!

Čo budeme potrebovať

  1. 500 g portobello húb (nakrájaných na tenké plátky)
  2. 6 veľkých strúčikov cesnaku
  3. 500 g špaget
  4. Petržlen
  5. Soľ
  6. Korenie

Postup

  1. Vo veľkej panvici si na strednú teplotu orestujeme s trochou oleja nakrájané portobello šampiňóny, kým nie sú dozlatista opečené
  2. Keď sú huby hotové, pridáme nasekaný cesnak a za stáleho miešania smažíme niekoľko minút, kým sa nerozvonia
  3. Medzitým privedieme vo veľkom hrnci do varu osolenú vodu
  4. Pridáme špagety a uvaríme ich podľa návodu na obale
  5. Uvarené špagety zlejeme a vhodíme ich k restovaným hubám a cesnaku
  6. Všetko dobre premiešame
  7. Podľa chuti osolíme a okoreníme
  8. Pred podávaním cestoviny ich posypeme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou
Výborné talianske cestoviny s hubami portobello.
Zdroj: myfoodstory.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.