Caprese s cestovinami z cukety bez mäsa

Caprese s cestovinami z cukety bez mäsa

Zabudnite na cestoviny plné sacharidov! Tento kreatívny recept vám prináša čerstvú chuť talianskych cestovín bez výčitiek. Osviežujúci tanier cuketových rezancov caprese vyžaduje, aby cuketa prešla procesom vyprážania pre zmäknutie. Potom musí byť okamžite podávaná, aby nestratila svoju sviežosť a chrumkavosť.

Čo budeme potrebovať

  1. 3 lyžice olivového oleja
  2. 1 kg cukiet
  3. 350 g paradajok
  4. 250 g čerstvej mozzarelly
  5. Hrsť čerstvej bazalky
  6. 2 lyžice kapary
  7. 2 strúčiky cesnaku
  8. 100 g pražených solených mandlí

Postup

  1. Na panvici si na strednú teplotu rozohrejeme olej, kým nebude horúci
  2. Pridáme nakrájanú cuketu
  3. Za stáleho miešania varíme 1 až 2 minúty alebo kým nezačne mäknúť
  4. Panvicu s cuketou odstránime z platne a cuketu preložíme ju do veľkej misy
  5. Do misy s cuketou pridáme paradajky, mozzarellu, bazalku, cesnak a štipku soli
  6. Jemne spolu všetko premiešame, aby sa ingrediencie spojili
  7. Pokrm z cukiet ihneď podávame posypaný opraženými mandľami
Zeleninové špirálky s paradajkou a mozzarellou.
Zdroj: thefitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.