Bezlepkové rezance s omáčkou

Bezlepkové rezance s omáčkou

Ingrediencie:

  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 veľká cibuľa nakrájaná nadrobno
  • 2 rozdrvené strúčiky cesnaku
  • 3 plechovky drvených paradajok (každá 400 g)
  • 1 lyžička kryštálového cukru
  • 1/4 šálky čerstvých lístkov bazalky

Postup:

  • V hrnci na strednom plameni rozohrejeme olivový olej. Pridáme cibuľu a cesnak.
  • Restujeme 3 minúty, alebo kým cibuľa nezmäkne.
  • Prihodíme paradajky a cukor. Dochutíme soľou a korením.
  • Privedieme do varu. Znížime teplotu na minimum.
  • Varíme 15 minút alebo do zhustnutia.
  • Odstavíme a premiešame s bazalkou.
  • Nakoniec vmiešame hotové cestoviny a môžeme servírovať.
Bezlepkové fettuccine s paradajkovo bazalkovou omáčkou.
Zdroj: https://www.taste.com.au/

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.